sommige
verhalen
overtreffen
de fantasie

AGENDA

  • No Events

NIEUWS


DVD PROMO vrknt

Bestelling DVD

Geplaatst op: 5 december 2014

DVD PROMO vrknt

 

 

Het is inmiddels al weer een half jaar geleden, dat de voorstelling De Laatste Vriend van Napoleon in Delfzijl plaatsvond. Een prachtig moment, met een indrukwekkende voorstelling, op die historische en bijzondere locatie aan de Damsterkade in Delfzijl.

Voor zowel wie de voorstelling heeft bezocht en nogmaals wil genieten van de voorstelling in al zijn facetten, met vele close-ups van de hoofdrolspelers Ellen ten Damme, Arjan Ederveen en Rianne Botma, als voor wie onverhoopt verhinderd was het spektakel mee te maken en te beleven, is De Laatste Vriend van Napoleon in Delfzijl nu op DVD verkrijgbaar. Deze opname is gemonteerd en geregisseerd vanaf 5 camera’s door o.a. regisseur Ruut Weissman.

Ruut en zijn collega’s hebben vooral  het accent  gelegd op de liedjes, de prachtige dialogen en niet te vergeten die o zo opvallende buitenscènes, met als hoogtepunt de adembenemende slotscène!

Een waardevolle herinnering en een heel bijzonder kerstgeschenk!

Bestel snel als u uw bestelling nog vóór de Kerstdagen in huis wilt hebben!

OP = OP!

U kunt de DVD nu al bestellen door een e-mail te sturen naar info@dlvvn.nl met vermelding van het aantal DVD’s dat u wilt hebben, uw naam en adresgegevens.

U ontvangt in reactie op uw bestelling een bevestiging.

Nadat het totaal verschuldigd bedrag is overgemaakt en ontvangen op bankrekeningnummer NL73 RABO 0151 3667 56, wordt uw bestelling klaargemaakt.

De kosten bedragen € 13,95 per DVD als u uw bestelling zelf afhaalt bij de administratie van IVAK de Cultuurfabriek, Abel Tasmanplein 4 in Delfzijl.

Als u uw bestelling thuisgestuurd wilt krijgen, dan worden verzendkosten ad € 2,65 per DVD in rekening gebracht (met een maximum van € 10,00)!

*De vermelde bedragen zijn inclusief BTW.

De verkoop van de DVD begint op maandag 15 december 2014. Alleen contante betaling is mogelijk. Vanaf die datum kunnen ook pas bestellingen worden afgehaald of worden deze toegestuurd.

 

De Openingstijden IVAK de Cultuurfabriek tot aan de kerstdagen 2014:

-maandag 15 december tot en met donderdag 18 december: 09.00 – 20.00 uur

-vrijdag 19 december: 09.00 – 19.30 uur

-maandag 22 december: 09.00 – 15.00 uur

-dinsdag 23 december: 09.00 – 15.00 uur

 

Vanaf maandag 6 januari 2015 kunt u, indien er nog DVD’s voorradig zijn, tijdens kantooruren bij de administratie terecht (zie www.ivak.net).

 

Share Button