sommige
verhalen
overtreffen
de fantasie

AGENDA

  • No Events

Praktische informatie


Aanvang voorstelling: 21.00 uur
Startlocatie: De Boegschroef, Handelskade West 16, Delfzijl, routeinformatie auto of openbaar vervoer

Kleding: Het eerste stuk van de voorstelling bestaat uit een korte wandeling naar de loods aan de Damsterkade. Hier zit u droog, de zijwanden van de loods zijn echter deels open, hierdoor kan het in de loods waaien. Kleed u dus warm genoeg of neem een extra jas of kleedje mee.

Tip: Bij de merchandisestand zijn leuke toneelverrekijkers te koop. Handig als u op de tweede rang zit!


 

Arrangementen De laatste vriend van Napoleon


Frans buffet voorafgaand aan De laatste vriend van Napoleon

Voorafgaand aan de voorstelling kunt u gebruik maken van het De laatste vriend van Napoleon buffetarrangement bij Hotel De Boegschroef. Voor maar 25 euro extra koopt u dan een ticket voor de voorstelling mét een luxe Frans buffet inclusief drankjes.

Kaartjes bestellen voor het buffet: Selecteer de datum van uw keuze en voeg de optie ‘Inclusief diner’ toe aan uw kaartje voor de voorstelling. U kunt het Franse buffet ook los bestellen – wanneer u al kaarten voor de voorstelling hebt. Aanvang van het buffet is 19.00 uur.


Marche de Napoleon (Franse stadswandeling)

De Marche de Napoleon voert u onder leiding van een gids langs historische locaties in Delfzijl. Kaarten kosten € 2,50. Data: 30 & 31 mei en 3, 4 en 5 juni. Start- en eindtijd: 17:45 – 19:00. Verzamelpunt: Hotel De Boegschroef.
Lees meer…


Overnachtingen

Blijf nagenieten in Delfzijl en boek een overnachting bij Hotel de Boegschroef. Voor 95 euro blijft u overnachten en kunt u ’s morgens gebruik maken van het uitgebreide ontbijtbuffet. Om te reserveren voor dit arrangement belt u met 0596-613615 of zie www.deboegschroef.nl. Vermeld bij uw reservering dat u komt voor de voorstelling.


Extra informatie

Gratis reizen met Arriva treinen bij De laatste vriend van Napoleon
Met entreebewijs van De laatste vriend van Napoleon kunt u op de dag van de voorstelling gratis van en naar Delfzijl reizen in de treinen van Arriva in Groningen en Friesland. Wilt u terug naar Friesland? Stuur dan een mail naar kaartverkoop@dlvvn.nl. Er is een kans dat u de trein van 23.00 uur niet haalt, en daarom regelt Arriva vervangend vervoer terug naar Friesland, u dient zich hier wel voor aan te melden.

1e en 2e rang
Voor de voorstelling De laatste vriend van Napoleon kunt u kiezen uit 1e en 2e rangs tickets. Zowel vanaf de 1e en 2e rang heeft u zicht op het podium. Gezien de bijzondere locatie van de voorstelling wordt er een speciale tribune gebouwd die past in de loods. Hierdoor zijn de 2e rangs plekken verder verwijderd van de speelvloer dan de plaatsen van de 1e rang.


Kaartverkoop informatie 

Online kaartverkoop
Klik hier om online uw kaarten te bestellen. Meer informatie over het online bestellen vind u in deze handleiding.

Verkoopadressen
U kunt kaarten kopen bij de VVV’s in Delfzijl, Appingedam en Loppersum (klik hier voor meer informatie). Kaarten zijn ook te koop bij de kassa van de Stadsschouwburg / Oosterpoort in Groningen, van ma t/m za 12.00-18.00 uur  (klik hier voor meer informatie). 

Tickets op locatie
U kunt voor aanvang van de voorstelling ook tickets kopen op locatie (mits nog beschikbaar). De kassa is 45 minuten voor aanvang van de voorstelling geopend.

Reserveren en retourneren
Reserveren voor de voorstellingen is helaas niet mogelijk. U kunt kaarten kopen via onze website, bij de verkooppunten of vanaf 45 minuten voor aanvang van de voorstelling bij de locatiekassa. Gekochte kaarten kunnen helaas niet worden geretourneerd of geruild.

Informatie voor minder validen
Voor rolstoelbezitters en mensen die slecht ter been zijn, is een aantal plaatsen gereserveerd. Als u hier gebruik van wilt maken, dan kunt u uw kaarten bestellen via kaartverkoop@dlvvn.nl. Houdt u er rekening mee dat u bij De Laatste vriend van Napoleon via een alternatieve route de loods in gaat. Hierover informeren wij u graag.