sommige
verhalen
overtreffen
de fantasie

AGENDA

  • No Events

Werk mee!


De Laatste Vriend van Napoleon op zoek naar vrienden

 Logo DLVVN
Onder regie van Ruut Weissman, o.a. bekend van de succesvolle musical Hij gelooft in mij, brengt Stichting Culturele Activiteiten IVAK in mei en juni 2014 een muziektheaterspektakel op de planken met in de hoofdrol o.a. Ellen ten Damme: De laatste vriend van Napoleon. Het evenement wordt georganiseerd in het kader van tweehonderd jaar Ontzet van Delfzijl, tweehonderd jaar Koninkrijk der Nederlanden en tweehonderd jaar Koninklijk Landmacht. Om dit allemaal mogelijk te maken is de organisatie op zoek naar vrijwilligers.

 In de aanloop naar dit bijzondere evenement, vinden in Delfzijl en omgeving diverse activiteiten plaats. Wij zijn op zoek naar nieuwe vrienden: mensen die deel willen uitmaken van het muziektheaterspektakel De laatste vriend van Napoleon. We zoeken naar vrijwilligers voor o.a: figuratie, catering, decorwerkzaamheden, het kostuumatelier, kaartverkoop, publieksbegeleiding, techniek en productie en chauffeurs, runners, verkeersbegeleiders en schoonmakers. Meer informatie over de functies is te vinden op www.dlvvn.nl

Wat bieden wij onze nieuwe vrienden?

Een unieke ervaring binnen een organisatie met passie voor locatietheater. Je wordt onderdeel van een team en zal binnen dat team ook je eigen verantwoordelijkheden krijgen. Een unieke kans om de organisatie van een evenement van binnenuit mee te maken.

 Interesse, meer informatie of vragen?

Stuur dan een mail naar vrijwilliger@dlvvn.nl. Vervolgens ontvang je een link naar een digitaal aanmeldingsformulier waar je je kunt aanmelden.  Meer informatie over het project is te vinden op www.dlvvn.nl.

Klik hier voor de vrijwilligersfuncties voor De Laatste Vriend van Napoleon.